Střešní stan na vašem autě: Co vám přinese?

Vydejte se na výlet kamkoliv si budete přát a neomezujte se předem smluveným ubytováním. Je libo trochu svobody? Podívejte se na to, co vám přinese střešní stan.

Pohodlný spánek kdekoliv si přejete

Když máte na střeše svého osobního vozidla nebo dodávky střešní stan, můžete si najít místo k přespání kdekoliv si přejete. Toto řešení je nenápadné a rozšiřuje možnosti, které vaše vozidlo nabízí. Když dodržíte místní vyhlášky a zastavíte na místech, která jsou povolená, budete mít zajištěnou pohodovou a neomezenou možnost, jak trávit svou dovolenou.

Střešní stan vám také pomůže při dlouhém přejezdu, kdy se již cítíte unaveni. Stačí jen zastavit a rozložit stan na vašem autě. Po odpočinku se opět vydejte do cíle své cesty.

Konečně dovolená, jakou si zasloužím

Zatímco při klasickém předem objednaném ubytování máte povinnosti, nyní je to svoboda, co váš výlet vystihuje nejvíce. Zastavte na všech místech, která jsou pro vás zajímavá. Vykoupejte se v řece nebo v jezeru. Opečte si špekáčky. Vystoupejte na kopec, ze kterého bude překrásný výhled. Na vašich cestách vás již nic neomezuje. Svůj hotel si vezete s sebou.

Rychlé místo ke spánku

Stan je na střeše vašeho vozidla postaven během několika minut. Máte k němu přístup po vlastním žebříku. Během chvilky tak nachystáte pohodlné místo k přespání, o kterém nikdo nemusí vědět. Ráno opět stan i se spacáky složíte a jedete dál.

Další možnosti

Pokud milujete cestování, je to nová možnost, jak využít své stávající vozidlo bez nutnosti pořízení obytného vozu. Střešní stan, přenosná kuchyňka, a můžete se vydat kamkoliv se vám zachce. Budete trávit svou příští dovolenou u moře? Nebo se raději vydáte do přírody a do hor?

Konečně se objevily nové možnosti cestování. Je střešní stan i vaším splněným snem? Udělejte si radost.

×

Splátková kalkulačka ESSOX