Praktické využití auta či dodávky

Přejete si vyjet na výlet a přemýšlíte nad vhodnou možností ubytování? Střešní stan je druh ubytování, který si skutečně vychutnáte. Proč si jej pořídit?

Nepotřebujete obytné auto

Obytná auta se zejména během pandemie stala příjemnou alternativou k hotelovému ubytování. Cena těchto aut je ale vysoká, je také o něco složitější je udržovat i řídit. Střešní stan přímo na vašem stávajícím autě vám umožní přespat kdekoliv budete chtít. Obytné auto tak vůbec nepotřebujete.

Výlet kamkoliv chcete

Když si na střechu nainstalujete střešní stan, můžete se vydat kde jen si budete přát. Jediné, co je třeba respektovat, jsou platné zákony a vyhlášky upravující možnost přespání v dané lokalitě. Budete si přát ubytování s výhledem na oblíbené horské vesničky? Vydejte se tam, kde je vám krásně.

Rychlá možnost odpočinku

Čeká vás delší cesta? Střešní stan vám umožňuje přespat kdekoliv si jen budete přát. Když se budete cítit unavení, okamžitě můžete zastavit a dát si krátkého šlofíka. V cestě tak pokračujete s novou energií a odpočatí.

Rychle uklizeno

Váš stan na střeše vozidla se snadno rozkládá. Dostanete se do něj pomocí žebříku a během několika minut si nachystáte vlastní pelíšek k přespání. Ráno stačí jen složit stan a je uklizeno. Spacáky necháváte v prostoru stanu, takže vám nezabírají místo v kufru.

Home office?

Co byste řekli na občasné vyjížďky během svého pracovního týdne? Pokud máte home office, můžete si uspořádat svou vlastní služební cestu. Kam se vydáte? Vezmete si s sebou kolo a objevíte krásy okolí? Home office si můžete udělat přímo ve stanu nad vozidlem.

Líbí se vám možnost neomezeného cestování? Možná i pro vás se bude hodit střešní stan, který snadno nainstalujete na podélníky vašeho běžného osobního vozidla nebo dodávky. Už víte, kam se vydáte na svůj první výlet?

×

Splátková kalkulačka ESSOX