Obytná vestavba vám pomůže procestovat celou naši zem

Vydáte se do vedlejšího okresu, kraje, nebo třeba do sousední země? Obytná vestavba do vašeho auta vám usnadní poznávání krajů, které si přejete poznat.

Když si přejete poznávat krásy bez omezení

Není nic horšího než muset se neustále podřizovat. Máte volný víkend, ale ubytovací kapacity v místě, kam se chystáte, jsou beznadějně plné? Chtělo by to změnit přístup k cestování. Obytná vestavba do dodávky se postará o vaše dokonalé zázemí. Nebo vám bude stačit střešní stan? Je jen na vás, jaký typ svobody si pro sebe zvolíte. Jedno je jisté – budete mít konečně dostatek pohody a možnosti, o kterých se vám dříve ani nesnilo. Konec diktátu ubytovacích zařízení.

Vlastní kuchyňka přímo ve vašem autě

Mít vlastní kuchyňský koutek přímo ve vašem autě vám nabídne další možnost, jak si udělat piknik nebo oběd přímo tam, kde se vám nejvíce líbí. Zejména pokud máte malé děti, nemusíte vůbec řešit, v kolik hodin se najíte v restauraci. Vezete si ji totiž s sebou. Včetně malého dřezu na umývání nádobí. Vlastní kuchyň tak máte přímo ve vašem vozidle.

Na nejkrásnějším místě

Konečně si tak svůj itinerář můžete přizpůsobovat aktuálním požadavkům. Ocitnete se na zajímavém místě, tak si jej dokonale vychutnáte. Nemusíte nikam přejíždět a hledat ubytování v okolí. Již jste našli. Pětihvězdičkový hotel přímo tam, kde nyní stojíte. Je libo ranní kávu přímo do postele s vyhlídkou?

Pravidla jsou jasná

I když je cestování dodávkou nebo ve vašem vlastním autě s obytnou vestavbou skvělý nápad, stále myslete i na to, že musíte dodržovat místní vyhlášky. V některých místech se nesmí přespávat, jinde zase rozdělávat oheň. Díky za to, že také uklízíte své odpadky a vyhazujete je do příslušných kontejnerů.

Cestování v obytné vestavbě je prostě splněný sen. Konečně procestujete celou zemi. V pohodě a s úsměvem.

×

Splátková kalkulačka ESSOX