Nezávislost v cestování – nový trend

Máte v plánu se toulat krajinou a poznávat nová místa? Nebo už máte jasně daný plán na víkend a přemýšlíte, kde byste přespali? Střešní stan na vašem autě promění i obyčejné auto na dobrodružný expediční vůz.

Stačí rozložit a můžete spát

Není potřeba si vždy zajišťovat ubytování. Obzvláště v letních měsících bohatě stačí, když si lehneme do stanu a máme dokonalé zázemí pro plnohodnotný spánek. Střešní stan na autě je možnost, jak se vydat skutečně kamkoliv, aniž byste museli řešit ubytovací kapacity hotelů, penzionů a chalup v okolí. Stačí si pořídit stan na střechu auta a jedete kamkoliv budete chtít. Vestavba do aut přidá další možnosti v podobě vlastní kuchyňky nebo bezpečně řešeného úložného prostoru. Vše na vašem autě, vše lze snadno demontovat.

Spacáky vezete na střeše

Stan na auto má mnoho výhod. Nemusíte hledat místo, které by bylo rovné a čisté, abyste na něm mohli rozložit stan. Rovněž podloží vás naprosto nezajímá. Máte vždy dokonalé pohodlí na střeše svého vlastního auta. Spacáky stačí ráno jen rozložit a můžete stan skládat i s nimi. Odpadá vám tak potřeba pro spací pytle hledat místo v kufru vozidla. Vezete si je na své střeše. Polední pauza, nebo večerní spánek, je tak snadno připraven během několika minut.

Máte rozhled do krajiny

Lidé, kteří spí ve stanu na zemi, si často stěžují na to, že jim po stanu leze hmyz, nebo že je jim od země zima. To v případě pohodlného stanu na střeše auta nehrozí. Navíc máte překrásný rozhled do krajiny. Obzvláště v případě, kdy budete přespávat na zajímavém místě, se vám to bude skutečně hodit.

Tisíce hvězd nad hlavou, pohoda a svoboda. To je střešní stan na vašem vozidle. Stačí jen vyšplhat po žebříku a můžete spát. Už víte, kam se vypravíte na svůj první výlet? Užijte si letní měsíce naplno.

×

Splátková kalkulačka ESSOX