5 důvodů, proč je střešní stan skvělou volbou na následující sezónu

Přejete si objevovat krásy České republiky, nebo se vydat za hranice a užít si léto po svém? Střešní stan vám dovolí zažít nečekané a mít radost z každého dne. Udělejte si dovolenou třeba každý víkend.

Léto, jak má být

Letní počasí přímo vybízí k dlouhým večerům plným romantiky a cestování. Vydejte se objevovat nová místa a zásobte se vzpomínkami. Po dlouhé pandemické pomlce to bude konečně skvělý způsob, jak si užít života. Stan na střechu auta a obytná vestavba do auta promění vaše cestovatelské možnosti. Proč je střešní stan skvělý?

Výborná možnost, jak kdykoliv kempovat

Přejíždíte dlouhou štreku a cítíte se unavení? Není nic lepšího, než si ustlat a dopřát si pro sebe jedinečný okamžik. Odpočinete si, naberete sílu a jedete dál. Kdykoliv a kdekoliv. Mít svůj vlastní pojízdný kemp je prostě skvělé.

Pohodlí během několika minut

Není potřeba stavět složitě stan vedle vozidla. Na vaší střeše je již vše připraveno a můžete se za pár minut uložit ke spokojenému spánku. Stačí jen stan rozložit a vše je hotovo.

Žádné schovávání spacáků

Také nesnášíte ranní uklízení? Se střešním stanem nemusíte nic řešit. Klidně nechte rozestláno a stan složte. Večer se zase do spacáků pohodlně uvelebíte.

Konečně nezávislost

S vlastním stanem na střeše svého vozu můžete kempovat kdekoliv to místní legislativa dovoluje. Máte rádi kempy? Vydejte se tam? Raději bez kempu? I to je možnost, jak si užít pohodové místo, které budete mít jen sami pro sebe. Nejste závislí na ubytovací kapacitě penzionů, nemusíte nic.

Pohodlí pro všechny

Pokud je vás více než dva, určitě řešíte možnost, jak se vejít do rozpočtu dovolené i do stanu samotného. Pro rodinu je střešní stan také vhodnou variantou. Nemusíte si s ničím dělat starosti. Prostě si večer vylezete po žebříku nahoru a jste v domečku.

Střešní stan je skvělá možnost, jak se postarat o zábavu na nadcházející letní období.

×

Splátková kalkulačka ESSOX