Vestavba jako možnost řešení pro úložný prostor řemeslníků

Potřebujete své auto nejen pro soukromé, ale také pro firemní účely? Vestavba je dobrý způsob, jak si pro sebe zajistit auto, které zvládne všechno. Co je možné díky vestavbám realizovat?

Jedno auto pro obě zadání

Vestavba aut je řešení, které vám na míru nabízí možnost vyřešit bezpečné dopravování svého nákladu. Obytná vestavba do auta vám pomůže proměnit vaše auto ve víkendový hotel se vším všudy, nebo budete mít možnost odjet na svou montáž, aniž byste si museli zařizovat hotel. Potřebujete jen jedno auto, se kterým snadno splníte všechna svá zadání. Je to snadné.

Když se vše daří přepravovat bezpečně

Pro naše potřeby k podnikání potřebujeme v autě dostatek bezpečného místa. To je ale snadné zajistit, když máte vestavbu do auta. Takto se snadno umístí všechny vaše potřeby do přihrádek, které jsou tvořeny na míru. Máte úklidovou firmu? Jste instalatér? Elektrikář? Nebo se věnujete výmalbám interiérů? Pro mnoho řemeslných profesí je možné nalézt dostatek prostoru v každém běžném vozidle. Váš náklad vás neohrozí během jízdy a vše dovezete v pořádku.

Po konci týdne opět rodinné auto

Máte padla a jedete z poslední zakázky. A právě v tuto dobu máte jedinečnou možnost nechat pracovní povinnosti tam, kam patří. Stačí jen snadno vyjmout vestavbu do auta a opět máte běžné rodinné auto na výlety. Týden končí, víkend začíná. Své auto snadno proměníte v běžné vozidlo. Po přepravě nákladu není ani památky.

Homologovaná přestavba

Samozřejmostí každého řešení je jeho následná homologace. Máte tak k dispozici individuální vestavbu do vašeho vozidla, která splňuje všechny zákonné požadavky. Není nic jednoduššího než nechat si vyrobit řešení, které bude vyhovovat vašim potřebám.

Přejete si přepravovat svůj náklad bezpečně a pohodlně? Homologované přestavby se postarají o to, abyste všechny potřeby pro své podnikání přepravili na místo určení v pořádku. Nic se nevysype, nic se nevylije, nic vás neohrozí.

×

Splátková kalkulačka ESSOX