Rebuild-car v praxi - vestavba do Ford Tourneo Custom

V naší nové rubrice Rebuild-car v praxi Vám budeme pravidelně prezentovat instalace různých modelů aut a našich vestaveb. 

Dnes jsme měli v garáži Ford Tourneo Custom v dlouhém provedení. Za nás je to rozměrově jedno z nejpraktičtějších aut v této kategorii. 

Požadavky zákazníka byly následující:

  • potřebujeme vozit i 2.řadu sedadel, občas nás jezdí více
  • když pojedeme jen ve dvou, tak 2.řada půjde ven a chceme uvnitř vozit i dvě elektrokola
  • vestavba musí jít jednoduše vyndat z auta

Zákazník si vybral vestavbu Stella. 

Pojďme se podívat, jak vypadá Ford Tourneo Custom s 2.řadou sedadel.

Ford-Tourneo-Custom-prazdny   2.rada-sedadel


Jednou z hlavních vlastností našich vestaveb je nezávislá postel na sedadlech. Pokud chce zákazník využít i další řady sedadel, v tomto případě 2.řadu, tak naší konstrukci postele uděláme těsně nad sklopená opěradla 2.řady sedadel. Díky tomu nezáleží na tom, zda máte sedadla v autě nebo ne. Postel vždy rozložíte. 

Sklopena-2.rada   Delka-postele_misto

V dlouhé verzi Ford Tourneo Custom je i po rozložení postele (která má opravdu královské rozměry až 162cmx200cm) spousta místa mezi postelí a sedadlem řidiče. Bez problému se tam vejdou zmíněné dvě elektrokola (nemusí se sundávat přední kolo, stačí je vytočit, foto doplníme až nám ho zašle zákazník).

Prosotor-2.rada

Ideální verzí vestavby Stella do Ford Tourneo Custom v případě požadavku na využití zadních řad sedadel je Stella 120/50/H3 nebo Stella 120/60/H3. 

Stella_120_50_H3_Ford-Custo

Zadní okna jsme doplnili praktickýma taškama, které Vám vytvoří větší pocit soukromí a zároveň získáte spoustu úožného prostoru.

Taska_L_Ford_Custom   Taska_P_Ford_Custom

A co se týče posledního požadavku na jednoduché vyndání vestavby z auta, tak to je u nás samozřejmostí, nezabere Vám to více než pár minut.

Ford Tourneo Custom s vestavbou do auta Stella reprezentuje naše moto na jedničku: JEDNO AUTO PRO DVĚ VYUŽITÍ

Tým Rebuild-car  

info@rebuild-car.cz

 

 

 

 

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX