Oblíbené kempy v Česku. Kde přečkat noc v autě s vestavbou?

kempy-v-cr

Letošní léto se neslo především ve znamení dovolených v kempech. Lidé si s oblibou kupovali nová vozidla s vestavbou do auta na spaní, aby tím pádem nemuseli řešit ubytování v hotelech, kde se musela dodržovat celá spousta hygienických opatření. Jenže samozřejmě i s automobilem s vestavbou se museli někde “ubytovat”, respektive zaparkovat. A tak hledali kempy, kde by mohli přečkat noc. I díky tomu jsme sestavili žebříček nejlepších kempů v Česku, které třeba příští rok stojí za vyzkoušení.

Autocamp Sedmihorky

Český ráj je dlouhodobě oblíbený. Během léta ho navštěvují stovky českých (ale také zahraničních) turistů. Jak jsme zmínili, letošní rok se nesl především ve znamení kempingových dovolených. Mezi nejoblíbenějšími a nejlepšími autokempy se našel například Autocamp Sedmihorky, který nabízí nejen možnost zaparkovat obytnému vozidlu, ale také nabízí možnost ubytovat se pod stany nebo v chatkách. Podle toho, co preferujete, je stanoven ceník.

Samozřejmostí je sociální zařízení, dále také pračky a žehličky nebo dětská hřiště či ohniště. V okolí je toho pak taktéž hodně – například zámek Sychrov nebo hrad Trosky.

Autokemp Frenštát pod Radhoštěm

K oblíbeným autokempům se letos zařadil i ten, který se nachází ve Frenštátě pod Radhoštěm. Kromě možnosti zaparkovat zde a přečkat tu noc se nabízela i polopenze, případně bylo možné využít služby restaurace nebo využít vlastní kuchyňku. Kromě sociálních zařízení byla k dispozici i společenská místnost a dále pak také ohniště nebo dětské hřiště či prádelna.

A co navštívit v okolí? Nabízí se například zdejší rozhledna Velký Javorník nebo nedaleká kaple zasvěcená Cyrilu a Metodějovi.

Autocamping Výr

Ve Výrovicích, v okrese Znojmo, se nachází Autocamping Výr, který byl taktéž velice oblíbený nejen mezi českými turisty, kteří chtějí zaparkovat svůj vůz s vestavbou na klidné a tiché místo. K dispozici bylo mnoho sportovních aktivit i prodejna potravin přímo v kempu.

×

Splátková kalkulačka ESSOX