Kam na výlet s první vestavbou do auta?

vylet-vestavba-980x548

Také už přemýšlíte, kam se vydáte na první výlet se svým plechovým miláčkem, kterému jste pořídili praktickou vestavbu do auta? Máme super tipy na místa, která nesmíte při svém cestování vynechat.

Praděd

Nejvyšší vrchol Moravy si prostě nesmíte nechat ujít. Když si vše dopředu zajistíte, můžete se s autem vydat až téměř pod vrchol hory. Vestavba do auta se tak hodí jako skvělá výchozí stanice, kávu si můžete dát kdykoliv chcete. Poté už se vydáte k vrcholu, odkud se dá při dobré viditelnosti pozorovat Sněžka i slovenské Tatry. Pokud si chcete dát do těla, nechte auto dole a vyjděte si na Praděd příjemným prostředím vodopádů Bílé Opavy.

Šumava

Každý, kdo už tam někdy byl, pochopí. Toto je kraj, který vás vezme za srdce. Ideální pro testování vaší vestavby do auta. Díky praktickým přihrádkám máte vše na svém místě a vychutnáváte si krásnou jízdu. Nádherný výhled? Zastavte a udělejte si pauzu ve své pohodlné auto restauraci. Život je přeci o tom udělat si radost.

Za dinosaury

Konečně máte auto uzpůsobeno k tomu, abyste se s celou rodinou mohli vydat na výlet. Pokud máte malé sviště, jistě si přejí zažít ten pocit, kdy se kolem nich hýbe dinosaurus. Tuhle zábavu si v rámci naší země mohou vyzkoušet dokonce na pěti místech, takže sbalte vše potřebné a hurá do druhohor! Pokud budete po cestě potřebovat zastavit, konečně nastala doba, kdy vám zastávky nebudou vadit. V přehledných přihrádkách vaší vestavby najdete vše potřebné.

Sochy ve skalách

Unikátní stezka vznikla teprve nedávno a je určena pro všechny, kdo se chtějí kousek projít a užít si pobyt na čerstvém vzduchu. Tuto nezvyklou stezku naleznete v Brništi, okres Česká Lípa. Občas vás sochy pobaví, někdy ale také vyděsí. A když si stezku vychutnáte, je na čase si dát pauzu a něco na zub v pohodlí vašeho auta.

Kam se se svou vestavbou vydáte na první výlet vy?

×

Splátková kalkulačka ESSOX