Srovnáváme vestavby do aut s obytnými vozy

srovnani-vestavba

Plánujete lépe zorganizovat prostor vašeho osobního vozu, nebo máte k dispozici dodávku, která by potřebovala změnit uspořádání a zabezpečení nákladu? Vestavby do aut jsou výhodné pro rodiny na cestách, ale také pro živnostníky.

Jedno auto pro mnoho použití

Vestavby do aut jsou skvělý způsob, jak si během několika vteřin upravit své auto z běžného, kterým jezdíte denně do zaměstnání, auto pro víkendové kempování. Vestavba ale dokáže i mnohem více – když si ji do auta dáte, máte možnost v něm denně převážet potřeby pro vaše podnikání a vyhnete se tak riziku, kdy se po autě pohybuje náklad a nářadí všeho druhu. Jedno auto se tak stává skutečně multifunkčním prostorem.

Výhodnější než obytné auto

Vestavba do auta dokáže dokonale využít každý prostor vašeho vozidla. Najednou zjistíte, že pouhým zužitkováním stávajícího prostoru dostáváte možnost mít příjemný kuchyňský koutek i s dřezem, rozkládací postel, nebo třeba úložný prostor pro kempingové a sportovní potřeby. Nabízí se vám volnost, o které jste dříve pouze snili. A to vše vám nabídne vaše stávající auto. Není zapotřebí si kupovat a živit další, obytné auto. To navíc využijete jen příležitostně. Jeho funkci bohatě vynahradí vhodná vestavba do auta. Nemusíte tak hledat parkovací místo a finance na obytný vůz.

Vyrobeno z lehkých materiálů

Vestavby do aut se vyrábějí z odlehčených konstrukcí, takže se nemusíte obávat, že by jakkoliv zatížily vaše vozidlo. Upustilo se z dříve vyráběných dřevěných konstrukcí a dnešní materiály jsou pevné a stabilní a zároveň odolné a lehké. Převážet v nich můžete tedy cokoliv, co budete pro své aktivity potřebovat.

Obytná vestavba řeší potřeby řemeslníků i cestovatelů. Díky její lehké a bytelné konstrukci budou všechny předměty po celou dobu jízdy uloženy přehledně a bezpečně.

×

Splátková kalkulačka ESSOX