Jaké jsou výhody vestaveb do aut pro podnikatele?

vestavba-podnikatel-980x653

Vlastníte firmu a přemýšlíte, že byste rádi váš vůz proměnili v reprezentativní a bezpečný prostor pro transport nářadí a materiálu? Podívejte se na výhody, které vestavby do aut přinášejí.

Vestavby jsou bezpečné

Díky vestavbě do aut budete mít konečně všechny potřeby vytřízené a na svém místě. I v případě, že budete prudce brzdit, nebo pojedete do prudké zatáčky, váš náklad zůstane pevně na svém místě. Jde přeci především o vaši bezpečnost, ta je na prvním místě. Náklad vás díky homologované vestavbě nijak neohrozí.

Vestavby do aut jsou lehké

Vestavby jsou tvořeny z odolných materiálů, které se vyznačují nízkou hmotností. Stále tak máte ve vozidle dostatek prostoru, a především kilogramů k doložení. Materiály se dají také skvěle udržovat, takže bude vaše auto stále vypadat krásně.

Přizpůsobí se vašemu vozidlu

Přejete si vestavbu do SUV, do vašeho pick-upu, do dodávky, nebo třeba do návěsu? Každá vestavba plně respektuje individuální potřeby každé firmy i prostoru, proto je tvořena přímo na míru. Vestavba vám nabídne novou možnost, jak své auto využít.

Vestavby jsou homologované

Homologace je důležitým procesem při realizaci vestavby. Proto je potřeba, aby byla tvořena z vysoce kvalitních materiálů, které dlouho vydrží. Materiály i kvalitní spojovací prvky jsou zárukou dlouhé životnosti celé vestavby.

Pro každou příležitost

Vestavby se dají instalovat do aut, která máte určena pro své podnikání. Pokud ale stejné vozidlo využijete například také pro rodinný výlet, opět máte výhodu. Praktický úložný prostor se hodí pro uložení všeho, co si pro svůj výlet budete přát vzít. Vše rychle najdete na svém místě, nic vám nebude „cestovat“ volně po vozidle.

Vestavby v podobě regálů, zásuvek, bytelného ponku, nebo třeba regálů – to je jistota, že se vám podaří prostor vašeho auta využít k podnikání do posledního kousku. Přepravujte svůj náklad bezpečně.

×

Splátková kalkulačka ESSOX