Jaké jsou oblíbené autokempy v Rakousku?

Rakousko je oblíbenou destinací pro milovníky kempování a nabízí širokou škálu skvělých autokempů. Zde je sedm oblíbených autokempů v Rakousku:

  • Seecamping Berghof (Carinthia): Tento autokemp se nachází v malebné krajině Karintských Alp u jezera Ossiacher See. Nabízí moderní vybavení, přímý přístup k jezeru a širokou škálu aktivit pro vodní sporty, cyklistiku a turistiku.
  • Camping Wien West (Vienna): Tento kemp se nachází nedaleko Vídně a je ideálním výchozím bodem pro prozkoumávání hlavního města Rakouska. Nabízí pohodlné ubytování pro karavany a stany, vybavené sociální zařízení a snadnou dostupnost MHD do centra Vídně.
  • Camping Arlberg (Tyrol): Tento autokemp se nachází v oblasti Tyrolských Alp a je populárním místem pro milovníky horské turistiky a lyžování. Nabízí pohodlné ubytování, restauraci, dětské hřiště a snadný přístup ke značeným turistickým trasám.
  • Camping Grubhof (Salzburg): Tento autokemp se nachází nedaleko města Lofer v regionu Salzburg. Je obklopen krásnou přírodou, a nabízí pohodlné ubytování, moderní vybavení a širokou škálu aktivit, jako je turistika, cyklistika, rafting a rybaření.
  • Camping Bella Austria (Styria): Tento autokemp se nachází v srdci Styrie a je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci v klidném prostředí. Nabízí bazén, saunu, restauraci a aktivit, jako je jízda na koni, rybaření a výlety do okolních vinic.
  • Camping Woferlgut (Salzburg): Tento autokemp se nachází v blízkosti známého lyžařského střediska Zell am See-Kaprun a je ideálním místem pro aktivní dovolenou v každém ročním období. Nabízí moderní vybavení, wellness centrum, bazén a širokou škálu sportovních aktivit.
  • Camping Natterer See (Tyrol): Tento autokemp se nachází u jezera Natterer See nedaleko Innsbrucku a je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Nabízí vodní aktivity, dětské hřiště, restauraci a krásné výhledy na okolní hory.

Na cestování v Rakousku je jako dělané naše vestavby do aut a dodávek.

rakousko-kempy

Jaké jsou oblíbené hory na turistiku v okolí autokempů?

V Rakousku je mnoho krásných hor, které nabízejí skvělé možnosti pro turistiku v blízkosti autokempů. Zde je několik oblíbených hor, které stojí za návštěvu:

  1. Vysoké Taury: Toto pohoří se nachází ve střední části Rakouska a nabízí nádherné alpské scenérie, ledovce a vrcholky. Turisté sem přicházejí procházet se po značených turistických trasách, vystoupit na vrcholky jako Grossglockner (nejvyšší hora Rakouska) a Grossvenediger a obdivovat divokou přírodu.
  2. Alpy: Rakousko leží v srdci Alp a nabízí mnoho atraktivních oblastí pro turistiku. Alpy Vorarlberské, Tyrolské a Salzburské jsou obzvláště populární pro horskou turistiku, výlety na vrcholky, horskou cyklistiku a lyžování v zimě.
  3. Dachstein: Toto pohoří v blízkosti města Salzburg je známé svými významnými horskými vrcholky a ledovci. Turisté sem přicházejí pro turistiku po značených stezkách, výstup na vrcholky jako Hoher Dachstein a prozkoumání ledovcových jeskyní.
  4. Karavanky: Toto pohoří se nachází na hranici mezi Rakouskem a Slovinskem a nabízí malebné horské scenérie a krásnou přírodu. Turisté sem přicházejí pro pěší túry, horskou cyklistiku a prozkoumání malebných horských vesnic.
  5. Bavorský les: Toto pohoří se rozprostírá na rakousko-německé hranici a nabízí klidné a lesnaté prostředí. Turisté sem přicházejí procházet se po přírodních stezkách, obdivovat malebná jezera a relaxovat v příjemné atmosféře.
  6. Nízké Taury: Toto pohoří se nachází v jižním Rakousku a nabízí rozmanitou krajinu s horskými vrcholky, lesy a údolími. Turisté sem přicházejí pro turistiku, cyklistiku, horskou kolu a obdivování krásného výhledu.

Tyto hory poskytují různorodé možnosti pro turistiku v okolí autokempů v Rakousku a nabízejí krásnou přírodu a panoramatické výhledy.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX