Vestavby do auta nejen na cestování či dovolenou

ne jen na cestovani

Proč bych měl investovat do vestavby do auta, když bych ji stejně použil jenom na jednu letní dovolenou! To je věta, kterou říkají mnozí lidé, když stojí před rozhodnutím, jestli si vestavbu do auta na spaní kupovat či raději nikoli. A když si tuto větu pronesou, obvykle z koupi sejde. Jenže to je škoda. Je třeba si uvědomit, že vestavby do auta nejsou jenom na cestování či dovolenou, ale je to taky pomocník při každodenních činnostech. Například si je zamilují rodiče s dětmi, kteří své ratolesti neustále vozí na kroužky, na které se potřebuje celá řada věcí. Vestavby totiž v sobě ukrývají i skvělé úložné prostory, které schovají prakticky všechno, co schovat potřebujete.

Úložné prostory s pojezdy pro snazší manipulaci

Hitem mezi vestavbami do auta je především vestavba do auta SARAH, kterou má v nabídce firma Rebuild-car. Jedná se o unikátní vestavbu do auta, která se skládá konkrétně ze dvou modulů. Jedním modulem jsou právě úložné prostory, které jsou tvořeny plastovými bednami na pojezdech, aby byla zajištěna snadná manipulace.

Jak jsme zmínili, své využití nenajdou úložné prostory vestaveb do auta jenom při cestování nebo na dovolené. Ale taktéž je ocení například rodiče dětí, jelikož do nich budou moct schovat všechny zbytnosti i nezbytnosti, které do kroužku potřebují či které děti nechtěly nechat doma.

Na nářadí a další věci

Úložné prostory ocení mít v autě nejen rodiče s dětmi, ale taktéž například muži kutilové, kteří slíbili opravit sousedovi plot či známé branku. Můžou si s sebou vozit potřebné nářadí, které jim nebude nijak zavazet, protože bude přehledně a prakticky schované v plastových krabicích s pojezdy. Vždy, když ho budou potřebovat, jen si pro nářadí sáhnou dozadu do auta.

Lidé využívají úložné prostory vestaveb do auta ještě například na sportovní pomůcky, na náčiní nebo třeba na boty, které jsou špinavé nebo zapáchají.

Na výběr jsou 3 oblíbené vestavby do auta:

×

Splátková kalkulačka ESSOX