Vestavba NOEMI - novinka pro sezónu 2023

Pro sezónu 2023 jsme si pro Vás připravili novou modelovou řadu vestaveb NOEMI, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Výzvou pro nás bylo vyrobit praktickou vestavbu do vozů kombi a SUV. Tento projekt nás ještě více donutil přemýšlet nad každým milimetrem a použít jakékoliv sebemenší volné místo. Výsledkem je modelová řada vestaveb NOEMI, kterou rozměrově umíme přizpůsobit od kombíků až po velké dodávky. Vestavba Noemi skrývá nejen standardní komponenty na které jste zvyklí z předchozích modelů, ale také spoustu dalších úložných prostor a praktických vychytávek. 

mceclip1   Noemi_hlavni   Noemi-leve-boxy

Oproti zatím nejoblíbenější a nejprodávanější vestavbě STELLA je modelová řada NOEMI trochu větší sestřičkou. Pojďme se na ní podívat podrobněji:

  • Vařič a voda - Hlavním komponentem vestavby Noemi je společný box pro vařič a vodu. Praktický nerezový vařič na šroubovatelné kartuše se dá z boxu jednoduše vyndat a jelikož je vybyven vlastními nožičkami, tak s ním můžete vařit kdekoliv. Tekoucí vodu zajišťuje standardní 12V čerpadlo a 15 litrový kanystr. Jak už u našich vestaveb bývá pravidlem, tak vodu si můžete pustit přímo na zem, nebo využít dřez. Díky dalšímu úložnému boxu ve vestavbě (prostřední box viz. níže) si sebou můžete vzít další 2 kanystry s 30 litry vody

    Noemi_kartuse   Noemi-voda-drez   Noemi_kanystr 

  • LedniceLevá část vestavby Noemi je vyhrazena pro box s lednicí nebo pro úložné plastové boxy (na přání hliníkové). Prostor pro lednici je dostatečně velký pro většinu kompresorových lednic. Pokud by někomu nestačil ani tetno prostor, tak díky konstrukci celé vestavby umíme prostor pro lednici zvětšit.

    Noemi-box-lednice   Noemi-H3-horni-suplik   mceclip6

  • Úložné prostory - U verzí vestavby NOEMI výšky H2 a H3 najdeme další prostorné boxy pro věci. Prostřední box můžete využít pro další dva kanystry (2x 15 litrů) nebo se ideálně hodí na potraviny. Horní šuplíky jsou praktickým místem na věci, které chcete mít hned po ruce. U verze H1 má horní šuplík výšku 9,5cm a u verze H2 má výšku 18cm. A ještě jeden menší prostor pro uložení věcí je pod dřezem. 

    Noemi-stredni-box   Noemi_horni_suplik   

  • Kempingový stoleček - A co takhle sebou nevozit zbytečně kempingový stůl? V horní desce vestavby NOEMI jsme pro Vás jeden schovali.

    Noemi-stolek   mceclip1-1

  • Postel - Konstrukce postele se neliší od předchozích modelů. Vše funguje stejně. Postel rozložíte za 2 minuty a pak opět složíte na jednoduché tyče, aby jste mohli celou konstrukci schovat do vaku s matrací. Matraci šijeme na míru každého interiéru

    mceclip10   Noemi-postel_2   

Naši novou modelovou řadu vestaveb Noemi Vám rádi ukážeme u nás ve výrobě v Kozlovicích nebo na výstavě FOR CARAVAN v Praze 17.-19.3.2023.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tým Rebuild-car

×

Splátková kalkulačka ESSOX