Nový typ vestavby SARAH jako trend mezi vestavbami do auta

Přemýšlíte o tom, že strávíte letošní dovolenou v autě? Chystáte se objet všechna krásná místa v Česku, ale to jediné, co vám zatím chybí, je vestavba do auta, díky které byste nemuseli každý den hledat vhodné ubytování? Vestaveb do auta na spaní je na trhu aktuálně hodně. Hitem je však nový typ vestavby SARAH, který dřímá v nabídce firmy Rebuild-car.

Vestavba, která vás mile překvapí

Nový typ vestavby jménem SARAH překvapí naprosto každého cestovatele. Tento typ vestavby je tvořen rovnou dvěma moduly, kdy první modul má úložné prostory a druhý modul má malou kuchyni. Co se týče toho prvního modulu čili úložných prostorů, jedná se o plastové bedny, které jsou velice pevné a velmi kvalitní. Bedny jsou umístěny na odlehčených plastových deskách, jež mají pojezdy pro snadnou manipulaci s bednami.

Co se týče kuchyně, ta je tedy tím druhým modulem oblíbené vestavby do auta jménem SARAH. Je samostatná a nemusíte ji vždycky vozit s sebou. Když víte, že ji nebudete potřebovat, zkrátka ji nechte v garáži.

Zejména úložné prostory jsou velice chválené, oceňují je prakticky všichni cestovatelé. Hodí se totiž jak na cestování, tak na dovolenou i na kempování. Ať už tedy jedete na víkend k vodě nebo na několikatýdenní dovolenou či míříte za rodinou na druhý konec republiky, tyto úložné prostory oceníte v každé situaci.

Úložné prostory ocení i rodiče s dětmi

S vestavbami do auta můžete jezdit prakticky kamkoli. Nemusíte je dávat z auta pryč, když cestujete do práce nebo když odvážíte děti do kroužku. Právě do kroužků se vám budou velice hodit. Každý rodič ví, že někdy toho mají děti zbytečně moc s sebou. Jenže kam se všemi věcmi? Stačí je hezky naskládat do úložných prostorů vestaveb do auta. Rázem budete mít všechno zbytné i nezbytné s sebou úhledně a přehledně naskládané.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX