Jak využít více úložného prostoru v autě?

Možná máte SUV, dodávku nebo větší auto, ale stále bojujete s místem? Ať už využíváte auto na osobní účely nebo na práci, tak nedostatek úložného prostoru je obvyklý problém. Mnoho řemeslníků se při převážení potřeb pro své podnikání setkává s velmi limitovanými možnostmi svého vozidla. Nic není ztraceno.

Třicet procent úložného prostoru navíc

Přesně o tolik se může zvětšit obsah vašeho kufru, když v něm bude vestavba do auta. Zejména u dodávek a větších aut se tak jedná o příjemnou změnu. Zatímco cestovatelé využívají střešní stan i vestavbu po svém, pro řemeslné profese se jedná o změnu, se kterou konečně převezete vše, co jste potřebovali. Vestavba do aut je vždy individuální řešení pro každé vozidlo.

Homologace? Samozřejmostí

Jako první vás asi napadne, zda jsou vestavby do aut legální, a zda s nimi vůbec můžete vyjet do běžného provozu. Můžete. Každé řešení je individuální a homologace je naprostou samozřejmostí. S vestavbou tak můžete brázdit nejen naše, ale také zahraniční silnice. Všude budete převážet svůj náklad bezpečně a podle svých potřeb.

Jak se zvětší obsah kufru?

Obsah se zvyšuje především použitím chytrých řešení, která zvyšují využitelnost celého prostoru. Například vkládání poliček, výsuvů nebo instalace pracovního stolu, to je možnost, jak efektivně využít prostor, který pro své podnikání máte. Kufr sice zůstane stejný, jeho využitelnost ale bude mnohem větší.

Bezpečí pro celou posádku vozidla

Vestavby do auta řeší také bezpečnost převážení nákladu. Zatímco v běžném autě se při náhlé změně směru nebo při rychlém brzdění náklad přesunuje volně po vozidle, v případě vestavby je vše jištěno. Vždy je otázka bezpečnosti na prvním místě a vaše potřeby k podnikání jsou uloženy tak, aby se v autě během přepravy nijak nepohybovaly. Posádka vozidla je tedy chráněna, stejně jako náklad samotný.

Vestavba se hodí do každého typu auta. Vždy se řeší individuální požadavky každého subjektu.

×

Splátková kalkulačka ESSOX