Cestování s obytnou vestavbou jako levné řešení

Současné ceny ubytování se vyšplhaly na neskutečně vysokou mez. Navíc je vše třeba zamluvit dostatečně dopředu. Jsou součástí vašeho zaměstnání cesty za vašimi klienty? Existuje možnost, jak výrazně ušetřit za ubytování na vašich cestách.

Přestavba dodávky je skvělá možnost i pro volný čas

Jízda za zákazníky nemusí být vždy spojena jen s nutností rezervace ubytování a následné nutnosti být na daném ubytovacím místě včas. Obytná vestavba do dodávky vám pomůže získat naprostou časovou svobodu a nezávislost. Vestavba do aut se skvěle hodí pro všechny, kdo musí jezdit za klienty větší vzdálenosti a zároveň si přejí více autonomie. Navíc tuto přestavbu oceníte i ve svém volném čase.

HORKÝ TIP: Navštivte Caravaning výstavu obytných automobilů v Brně 20 – 23.10.2022

Naprostá svoboda, bydlíte tam, kde chcete

Být u klienta včas je samozřejmostí. Následně se ale nutit jezdit na ubytovací zařízení v nějakou přesně danou hodinu je holý nesmysl. Stále se tak jen honíte. Když si pořídíte vestavbu do dodávky, získáváte vlastní pracovní obytnou dodávku. Máte dostatek místa pro své podnikání, ale stejné auto můžete použít i pro soukromé aktivity. Vyjet si tak na víkend na kolo nebo na ryby je najednou otázkou jediného rozhodnutí.

Homologovaná vestavba

Vestavby do dodávky jsou samozřejmě plně homologované. Vše se navíc přizpůsobí vašim konkrétním požadavkům. Vestavby dovolují bezpečnou přepravu vašeho nákladu, ale také dostatečný prostor pro spaní v autě. Udělejte si potřebné zázemí a proměňte své podnikání ve skutečnou radost a svobodu.

Ušetříte desetitisíce a získáte nový životní styl

Během pandemie se mnoho lidí rozhodlo pro obytnou dodávku. Získali volnost a možnost trávit volný čas dle svého vlastního itineráře. Pokud takové vozidlo využijete ke svému podnikání, máte možnost ušetřit ročně desítky tisíc korun za ubytování při cestě za klienty. Navíc si po pracovní době můžete zajet kamkoliv chcete.

Obytné vestavby do dodávek nabízejí dostatek místa pro váš náklad, ale i zázemí pro přespání. Vše se tvoří na míru.

×

Splátková kalkulačka ESSOX