Překrásný i tajuplný podzim na road tripu. Kam se vydat?

road-trip-podzim

Pracovní zápřah vám dává pořádně zabrat? Chtělo by to pauzu? Vydejte se na road trip s vestavbou do auta! Třeba jen na jednu noc. Provětráte se, přijdete na jiné myšlenky a konečně zase budete cítit v žilách krev. Kam se vydat, abyste si užili parádní zážitek?

Ztraťte se v nekonečné přírodě

Přejete si vidět tolik podzimního listí, že se v něm budete moci nekonečně koupat a vytvářet celé série uměleckých fotek? Vydejte se do kraje, kde by vás snad nikdo nečekal. V okolí města Bruntál je malebná krajina pokrytá celou řadou vyhaslých sopek. Když je budete objevovat, ztratíte se v nekonečných smíšených lesích, kudy se bude vaše auto projíždět hordami listí. Skvělý tip na road trip v přírodě, nemyslíte? Vyjděte si na Velký Roudný, kochejte se okolní krajinou a pozorujte Praděd, nejvyšší horu Moravy.

Když je počasí na nic

Někdy se člověku nechce jet příliš daleko, ale přesto by rád byl všude jinde, jen ne doma. Co byste řekli tomu, když si do auta nabalíte jen pár základních věcí a vyjedete za teplem. Není přitom nutné překračovat hranice. Zůstaňte klidně u nás. Blízké wellness centrum se saunou vám totiž opět připomenou, že je na světě krásně a také teplo. Přespěte v nejbližším hotelu nebo penzionu a celý večer nevylezte z postele. Skvělý tip pro páry nebo pro milovníky čtení. Udělejte si výlet za zdravou saunou.

Jako v pravěku

Obzvláště pozdní podzim na nás má tendence přenášet rozličné nálady. Mlhavá rána, deštivé dny, na všem se usazuje první jinovatka. Nepřipadáte si v těchto dnech jako objevitelé? Podívejte se doma na památný film Karla Zemana o cestě do pravěku a poté se na jednu z takových cest skutečně vydejte. Krásné počasí rozhodně nepotřebujete. Kdo by potřeboval vidět dinosaury na hony daleko? Mnohem lepší bude, když se před vámi vynoří zcela nečekaně. V České republice je Dinoparků hned několik. Hurá na road trip!

Užijte si podzim se vším všudy. Není špatného počasí!

×

Splátková kalkulačka ESSOX